Geef uw eventuele allergieën vooraf door aan onze gastvrouw/-heer
Geldig van 6 t/m 18 oktober2020
Voorgerechten/Starters
VOORGERECHTEN / STARTERS
Entree, diverse soorten smeersels met brood € 2,75 p.p.
Bouillon,
Huisgemaakte runderbouillon met een julienne van wortel en prei
Coctail,
Noorse Garnalen geserveerd in een glaasje met whiskeysaus en citroen
Gazpacho,
koude soep van doperwten, room en mint
Steak Tartaar,
fijngehakte ossenhaas aangemaakt met truffelmayonaise en sesamkruim
Vis
HOOFDGERECHTEN VIS
Omdat wij met dagverse vis werken, kan het voorkomen dat gerechten niet leverbaar zijn.
Catch 1:
Thaise viskoekjes met basmati rijst en mango
Catch of the day
Iedere keer weer een verrassing wat de vis van de dag is
Hoofdgerechten Vlees
HOOFDGERECHTEN VLEES
Meat 1:
Gebraden eendenborst, ovenaardappel, warme groenten en rode wijn jus
Meat 2:
Stamppot van Hollandse andijvie met spekjes, gehaktbal en jus
Meat 3:
Varkenshaassaté met pindasaus, atjar, gebakken uitjes en friet
Vega gerecht:
Plaattaart gemaakt van zoete aardappel, groenten en geraspte kaas
Nagerechten
NAGERECHTEN
Citroentaart,
huisgemaakte citroentaart op een knapperige bodem en crème
Tropical choco,
witte chocolademousse met citrusfruit en room
Mango parfait,
stil gevroren ijs bereid met mango coulis
Kaasplank,
Vier soorten internationale kazen